De Hubelino knikkerbaan: leerzaam én leuk!

De knikkerbaan van Hubelino lijkt heel erg op het speelgoed van Duplo. Het speelgoed is gemaakt van een speciaal soort kunststof en is door een strenge kwaliteitscontrole gegaan door verschillende keuringsbedrijven. Hubelino speelgoed kun je wassen in de wasmachine op veertig graden, geen probleem. Wat de betreft de knikkerbaan van Hubelino: deze is uniek door de speciale bouwsteentjes waar je de knikkers doorheen kunt laten gaan. De bouwsteentjes zijn een stuk kleiner dan Duplo stenen met het voordeel dat je meer opties hebt om te bouwen. 

Lekker creatief aan de gang met Hubelino

Kinderen vanaf drie jaar kunnen volgens de fabrikant het speelgoed gebruiken. Op de doos van het speelgoed vind je een aantal voorbeelden die je kunt namaken, maar ook kun je de website bezoeken om inspiratie op te doen. Een Hubelino knikkerbaan is heel goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het zorgt ervoor dat ze creatief bezig zijn en versterken hun motorische vaardigheden. En nog belangrijker: ze hebben de hele dag veel plezier. Je kunt met je kind samen de leukste ontwerpen maken met een regenboog in diverse kleuren. 

Uren speelplezier met de knikkerbaan

Het is voor je kind ontzettend leuk om een Hubelino knikkerbaan in huis te halen. Je kunt er eindeloos mee variëren en het biedt ontzettend veel uitdaging. Wil je het combineren met Duplo, dan is dat geen probleem. Zo laat je je kind meegroeien en hoeft je kind zich niet te vervelen. Het product is heel makkelijk te maken, want je hoeft alleen de eenvoudige gebruiksaanwijzing te volgen. Alleen al het rollen van de vrolijke knikkers is een plezier voor je kind. Is je kind wat ouder, denk aan vijf of zes jaar, dan kan de knikkerbaan zelfstandig gemaakt worden. Doe dit wel onder begeleiding van een volwassene, want alleen is niet heel makkelijk.

Waar is de knikkerbaan van Hubelino te koop?

De knikkerbaan kun je heel makkelijk online kopen bij bijvoorbeeld Uniblocks.nl. Zo’n knikkerbaan is helemaal niet duur en voor iets minder dan dertig euro haal je er al eentje in huis. Wil je het groter aanpakken, dan zijn er grotere sets te verkrijgen, maar dan betaal je er wat meer geld voor. Desalniettemin is de Hubelino knikkerbaan ontzettend leuk voor je kind en heb je de garantie van urenlang speelplezier.

Plaats een reactie