Elektrische step onderdelen voor meer plezier

Heeft uw kind al een eigen elektrische step? Of wil je er een voor hem of haar kopen? Dan zijn er naast de step zelf nog allerlei verschillende onderdelen die voor extra veiligheid en bescherming zorgen. Zodat uw kind zo veilig mogelijk de straat op kan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Daarnaast kun je ook nieuwe onderdelen aanschaffen als er een onderdeel beschadigd is. Zo blijft de elektrische step er als nieuw uitzien en kan je kind er optimaal plezier aan beleven!

Elektrische step onderdelen

Een van de meest gekochte elektrische step onderdelen zijn nieuwe spatborden. Je kunt verschillende soorten kopen. Zo heb je bijvoorbeeld alleen een spatbord, maar er zijn ook spatborden met een ingebouwde achterlicht. Altijd handig, je hoeft alleen maar af en toe de batterij te vervangen. Een spatbord kan erg handig zijn om te voorkomen dat je onderspettert door opspattend water van de wielen. Een ander onderdeel dat ook veel verkocht wordt is een bel. Dit kan erg handig zijn tijdens het spelen. Zo kun je makkelijk andere mensen waarschuwen, zodat je jezelf en andere weggebruikers minder snel in gevaar brengt.

Elektrische step accessoires

Er zijn ook verschillende accessoires die vaak gekocht worden. Zo zie je vaak een telefoonhouder aan het stuur. Dit kan erg handig zijn voor als je de weg moet vinden. Dan kan je de uitgestippelde route volgen, terwijl je wel twee handen aan het stuur houdt. Erg handig en veilig dus! Maar ook handig, zodat je niet afgeleid wordt om hem uit je zak te pakken als je een berichtje krijgt op je telefoon. Je kan je blijven focussen op de step en op de weg. Dit is maar een voorbeeld, maar er zijn nog tientallen andere accessoires die je kan aanschaffen. Zo heb je ook nog een draagtas, oplader, beschermhoes en nog veel meer.

Dit waren maar een paar voorbeelden van elektrische step onderdelen en accessoires die je kunt kopen. Ben je geïnteresseerd in nieuwe onderdelen voor je step? Of wil je nieuwe onderdelen kopen voor je kind? Zodat hij of zij zo veilig mogelijk de weg op kan gaan. Neem dan een kijkje op www.vroem.nl. Zij verkopen elektrische step, maar ook allerlei verschillende onderdelen en accessoires voor een goede prijs.

Plaats een reactie