Online sinterklaas boodschappen doen

Gaan we straks onze sinterklaas boodschappen alleen nog maar online doen? Het is misschien nog wat vroeg, want het is nog lang geen 5 december. Maar experts verwachten dat we onze boodschappen steeds vaker online gaan doen. We zijn het natuurlijk al gewend om sint-cadeautjes als games, boeken en tickets online te bestellen. Maar de “simpele” en “dagelijkse” boodschappen bestellen we nog maar heel sporadisch via het internet. Op dit moment wordt ongeveer 1% van de boodschappen via het internet besteld. Dat is bij elkaar zo’n 400 miljoen per jaar. Maar expert verwachten dat dit de komende jaren flink gaat veranderen. In 2020 gaan de online uitgaven naar de 3,5 miljard euro!

Read more

Betaal je boodschappen achteraf op AH.nl

Betaal jij je boodschappen achteraf op AH.nl? Speciaal voor zakelijke klanten biedt Albert Heijn een ontzettend prettige optie. Je kunt namelijk sinds enige tijd al jouw zakelijke boodschappen niet alleen online bestellen. (uit een assortiment van liefst 28.000 producten). Maar je kunt nu ook nog eens al je boodschappen achteraf betalen. Hoe ideaal is dat? Dus niet langer zeulen met boodschappen vanaf de plaatselijke supermarkt naar kantoor. Nee! Je laat de supermarkt-producten nu gewoon bezorgen. Bij AH.nl is het zelfs zo dat wanneer je vandaag besteld, jouw boodschappen morgen al bezorgd wordt. En zoals gezegd: Het is geen enkel probleem op deze boodschappen op rekening te betalen.

Read more

Hogere Cito-score dan schooladvies

Het gebeurt jaarlijks toch nog in één op de tien gevallen: een leerling scoort op de Cito-toets (voor de goede orde, we hebben het over de Cito Eindtoets die leerlingen in groep 8 maken) hoger dan het eerder afgegeven schooladvies.
Alles is al in kannen en kruiken. De leerling in kwestie is aangemeld voor het voortgezet onderwijs en de leerling gaat er al vanuit dat dit zijn nieuwe school wordt.
Wat kan een hogere Cito-score voor gevolgen hebben?

Read more

Pokemon Go nieuwe sensatie in Nederland

Eindelijk is het daar! Speelgoed dat kinderen weer de straat op brengt en de mooiste locaties laat bezoeken. En het is nog gratis ook: Pokemon Go werd vorige week met veel gejuich gelanceerd in de Verenigde Staten, en zal spoedig ook in Nederland beschikbaar zijn. Maar wat is het? Is Pokemon Go Nederland al beschikbaar? Hoe werkt het spel? Wat zijn de voordelen, en wat zijn mogelijke gevaren van dit populaire spelletje?

Read more

De skelter, de eerste auto van jouw kind!

Je kent het wel, kinderen die niet kunnen wachten tot ze auto mogen rijden. Echter duurt het als kind nog heel wat jaren voor je ook daadwerkelijk auto mag rijden. Maar dat betekent niet dat je als kind helemaal niet mag rijden. Niet alleen autorijden, maar ook rijden in een speelgoedauto kan vaak prijzig zijn. Daarom passeren een aantal voorbeelden van dit soort gocars de revue. Zodat ook jij voordelig jouw kind blij kan maken en de eerste “stappen” kan zetten op weg naar een volwaardige autocoureur.

Read more