All Seasons een goede keuze

Veel autobestuurders gebruiken het hele jaar door all seasons banden, en dat is meestal wel prima. Wel is het zo dat deze banden zijn ontworpen om het best te presteren in alle seizoenen. 

Rij je vaak, in de winter meerdere kilometers, is het raadzaam om winterbanden te overwegen. Deze banden zijn specifiek gemaakt voor winters weer en zullen dan ook beter presteren als all season banden. 

Deze banden zijn namelijk speciaal gemaakt om goed om te gaan met sneeuw, modder, ijs en lagere temperaturen. Het nadeel is we dat er een relatief hoge prijs hangt aan winterbanden, voor een setje van bijvoorbeeld bmw winterbanden of mini winterbanden betaal je al snel €500,-. En daarbij komt ook nog dat je deze banden ergens moet opslaan, ze nemen namelijk wel aardig wat ruimte in. Het voordeel is wel dat je je slijtage over de banden verdeelt, de winter periode rij je namelijk niet met de zomerbanden, dat is wel een voordeel.

Jaarlijks komen er ongeveer 400 mensen om het leven op ijzige of besneeuwde wegen. En nog meer mensen raken gewond in deze periode. Ook veel consumenten geven aan dat ze geen winterbanden nodig hebben omdat ze vierwielaandrijving hebben. 

“Vierwielaandrijving is geweldig voor de eerste acceleratie, maar helpt niet bij het meest voorkomende gevaar van rijden in de winter, namelijk het onvermogen om te stoppen in winterse omstandigheden. Alleen winterbanden zijn ontworpen om het ergste van de winter aan te kunnen. Meer grip tijdens winterse omstandigheden [sneeuw, ijs en gewoon koud weer] is van onschatbare waarde voor de veiligheid. ”

Elektrische step onderdelen voor meer plezier

Heeft uw kind al een eigen elektrische step? Of wil je er een voor hem of haar kopen? Dan zijn er naast de step zelf nog allerlei verschillende onderdelen die voor extra veiligheid en bescherming zorgen. Zodat uw kind zo veilig mogelijk de straat op kan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Daarnaast kun je ook nieuwe onderdelen aanschaffen als er een onderdeel beschadigd is. Zo blijft de elektrische step er als nieuw uitzien en kan je kind er optimaal plezier aan beleven!

Elektrische step onderdelen

Een van de meest gekochte elektrische step onderdelen zijn nieuwe spatborden. Je kunt verschillende soorten kopen. Zo heb je bijvoorbeeld alleen een spatbord, maar er zijn ook spatborden met een ingebouwde achterlicht. Altijd handig, je hoeft alleen maar af en toe de batterij te vervangen. Een spatbord kan erg handig zijn om te voorkomen dat je onderspettert door opspattend water van de wielen. Een ander onderdeel dat ook veel verkocht wordt is een bel. Dit kan erg handig zijn tijdens het spelen. Zo kun je makkelijk andere mensen waarschuwen, zodat je jezelf en andere weggebruikers minder snel in gevaar brengt.

Elektrische step accessoires

Er zijn ook verschillende accessoires die vaak gekocht worden. Zo zie je vaak een telefoonhouder aan het stuur. Dit kan erg handig zijn voor als je de weg moet vinden. Dan kan je de uitgestippelde route volgen, terwijl je wel twee handen aan het stuur houdt. Erg handig en veilig dus! Maar ook handig, zodat je niet afgeleid wordt om hem uit je zak te pakken als je een berichtje krijgt op je telefoon. Je kan je blijven focussen op de step en op de weg. Dit is maar een voorbeeld, maar er zijn nog tientallen andere accessoires die je kan aanschaffen. Zo heb je ook nog een draagtas, oplader, beschermhoes en nog veel meer.

Dit waren maar een paar voorbeelden van elektrische step onderdelen en accessoires die je kunt kopen. Ben je geïnteresseerd in nieuwe onderdelen voor je step? Of wil je nieuwe onderdelen kopen voor je kind? Zodat hij of zij zo veilig mogelijk de weg op kan gaan. Neem dan een kijkje op www.vroem.nl. Zij verkopen elektrische step, maar ook allerlei verschillende onderdelen en accessoires voor een goede prijs.

Online sinterklaas boodschappen doen

Gaan we straks onze sinterklaas boodschappen alleen nog maar online doen? Het is misschien nog wat vroeg, want het is nog lang geen 5 december. Maar experts verwachten dat we onze boodschappen steeds vaker online gaan doen. We zijn het natuurlijk al gewend om sint-cadeautjes als games, boeken en tickets online te bestellen. Maar de “simpele” en “dagelijkse” boodschappen bestellen we nog maar heel sporadisch via het internet. Op dit moment wordt ongeveer 1% van de boodschappen via het internet besteld. Dat is bij elkaar zo’n 400 miljoen per jaar. Maar expert verwachten dat dit de komende jaren flink gaat veranderen. In 2020 gaan de online uitgaven naar de 3,5 miljard euro!
Lees “Online sinterklaas boodschappen doen” verder

Betaal je boodschappen achteraf op AH.nl

Betaal jij je boodschappen achteraf op AH.nl? Speciaal voor zakelijke klanten biedt Albert Heijn een ontzettend prettige optie. Je kunt namelijk sinds enige tijd al jouw zakelijke boodschappen niet alleen online bestellen. (uit een assortiment van liefst 28.000 producten). Maar je kunt nu ook nog eens al je boodschappen achteraf betalen. Hoe ideaal is dat? Dus niet langer zeulen met boodschappen vanaf de plaatselijke supermarkt naar kantoor. Nee! Je laat de supermarkt-producten nu gewoon bezorgen. Bij AH.nl is het zelfs zo dat wanneer je vandaag besteld, jouw boodschappen morgen al bezorgd wordt. En zoals gezegd: Het is geen enkel probleem op deze boodschappen op rekening te betalen.
Lees “Betaal je boodschappen achteraf op AH.nl” verder

Hogere Cito-score dan schooladvies

Het gebeurt jaarlijks toch nog in één op de tien gevallen: een leerling scoort op de Cito-toets (voor de goede orde, we hebben het over de Cito Eindtoets die leerlingen in groep 8 maken) hoger dan het eerder afgegeven schooladvies.
Alles is al in kannen en kruiken. De leerling in kwestie is aangemeld voor het voortgezet onderwijs en de leerling gaat er al vanuit dat dit zijn nieuwe school wordt.
Wat kan een hogere Cito-score voor gevolgen hebben?

Lees “Hogere Cito-score dan schooladvies” verder

Pre-order de nieuwe draadloze Airpods van Apple

Gister, woensdag 7 september, was het dan eindelijk zo ver! En dit keer werden eindelijk de Airpods geintroduceerd. Iedereen had het al wel een klein beetje zien aankomen, maar het was nog steeds een klein mysterie hoe deze draadloze oordopjes er nou precies zouden uitzien.
Lees “Pre-order de nieuwe draadloze Airpods van Apple” verder

Pokemon Go nieuwe sensatie in Nederland

Eindelijk is het daar! Speelgoed dat kinderen weer de straat op brengt en de mooiste locaties laat bezoeken. En het is nog gratis ook: Pokemon Go werd vorige week met veel gejuich gelanceerd in de Verenigde Staten, en zal spoedig ook in Nederland beschikbaar zijn. Maar wat is het? Is Pokemon Go Nederland al beschikbaar? Hoe werkt het spel? Wat zijn de voordelen, en wat zijn mogelijke gevaren van dit populaire spelletje? Lees “Pokemon Go nieuwe sensatie in Nederland” verder

De skelter, de eerste auto van jouw kind!

Je kent het wel, kinderen die niet kunnen wachten tot ze auto mogen rijden. Echter duurt het als kind nog heel wat jaren voor je ook daadwerkelijk auto mag rijden. Maar dat betekent niet dat je als kind helemaal niet mag rijden. Niet alleen autorijden, maar ook rijden in een speelgoedauto kan vaak prijzig zijn. Daarom passeren een aantal voorbeelden van dit soort gocars de revue. Zodat ook jij voordelig jouw kind blij kan maken en de eerste “stappen” kan zetten op weg naar een volwaardige autocoureur. Lees “De skelter, de eerste auto van jouw kind!” verder

Goedkope cadeautips

Je zoekt een verjaardagscadeau voor een kind maar je weet niet wat je wilt geven. De kosten wil je laag houden en tegelijk wil je iets geven waar de persoon ook iets aan heeft. Het geven van een goed cadeau is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren. Interesse en de leeftijdsgroep van de persoon waaraan je het cadeau geeft zijn erg belangrijk. Niet elk cadeau zal in de smaak vallen bij iedereen. Toch zijn er enkele cadeautips die bij de meerderheid in de smaak zullen vallen. Hier volgen enkele originele tips.
Lees “Goedkope cadeautips” verder

Barbie, Ken en hun perfecte leven

Elk meisjes had er vroeger wel één, een Barbie pop. Met verschillende outfits, een mooi huis, ken en een auto kon jij Barbie het perfecte leventje geven.

De geboorte van Barbie
Ruth Handler de vrouw van Elliot Handler, oprichter van Mattel. zag op een dag haar dochter Barbara spelen met papieren aankleedpoppen. Zo kwam Ruth op het idee om een pop in 3D te maken. 1956 maakte Ruth in reis door Zwitserland waar ze een pop genaamd Lilli aantreft, ontworpen door een Duitse fabrikant. Mattel besluit om de rechten te kopen en een soort gelijke pop uit te brengen in de Verenigde Staten.

Lees “Barbie, Ken en hun perfecte leven” verder