Pre-order de nieuwe draadloze Airpods van Apple

Gister, woensdag 7 september, was het dan eindelijk zo ver! En dit keer werden eindelijk de Airpods geintroduceerd. Iedereen had het al wel een klein beetje zien aankomen, maar het was nog steeds een klein mysterie hoe deze draadloze oordopjes er nou precies zouden uitzien.

De jaarlijkse Apple-presentatie. Het Amerikaanse bedrijf onthulde weer een aantal mooie nieuwe innovaties en producten. Dit keer stond natuurlijk de iPhone 7 centraal. Maar ook de Apple Airpods werd met veel gejuich ontvangen. Deze nieuwe draadloze oordopjes van Apple zijn revolutionair en innovatief.

pre-order airpods

Dankzij de Airpods is het niet langer nodig om met bekabelde oordopjes naar muziek te luisteren. Je kunt heerlijk draadloos genieten van muziek. De Airpods zijn enorm vernuftig. Er zit een speciale infraroodsensor in. Deze herkent onmiddellijk dat je de dopjes in je oren doen. De muziek zal meteen beginnen met afspelen! De Airpods kun je overigens, dankzij bluetooth, moeiteloos koppelen met je iPhone, iPad, iWatch of iPod. Daarnaast zitten er twee microfoons ingebouwd in de Airpods van Apple. Hierdoor kun je er dus ook mee bellen, maar bijvoorbeeld ook met Siri praten. De batterijduur van de Airpods bedraagt 5 uur. Dankzij het meegeleverde opbergdoosje kun je ze opladen en kunnen ze in totaal 24 uur mee.

Pre order de Airpods nu online!

De Airpods zullen eind oktober op de Nederlandse markt verschijnen. Wil jij zeker weten dat jij een van de eerste gebruikers bent? Pre order de Airpods dan direct online! Zo ben je er vrijwel zeker van dat jij straks in oktober al heerlijk draadloos kunt genieten van deze sensationele oordopjes. De dopjes hebben een prijskaartje van 179 euro. Wanneer je de dopjes pre-ordert is dat ook de prijs die je direct online betaald. Je komt dan op een reserveringslijst te staan. Zodra de eerste Airpods de magazijnen binnen komen, weet jij zeker dat een van de eerste exemplaren jouw kant op komt!

 

Plaats een reactie