De skelter, de eerste auto van jouw kind!

Je kent het wel, kinderen die niet kunnen wachten tot ze auto mogen rijden. Echter duurt het als kind nog heel wat jaren voor je ook daadwerkelijk auto mag rijden. Maar dat betekent niet dat je als kind helemaal niet mag rijden. Niet alleen autorijden, maar ook rijden in een speelgoedauto kan vaak prijzig zijn. Daarom passeren een aantal voorbeelden van dit soort gocars de revue. Zodat ook jij voordelig jouw kind blij kan maken en de eerste “stappen” kan zetten op weg naar een volwaardige autocoureur.

De vierwieler voor kinderen

Een kind kan op een skelter namelijk al trappend, zijn eerste stappen zetten om een volwaardig coureur te worden. Voor kinderen is namelijk niets leuker, als het na spelen van volwassen mensen. Geef jij zo’n vierwieler aan jouw kind, dan kun jij erop rekenen dat jouw kind eindeloos veel plezier beleeft op zijn of haar trapauto.

Hoe oud moet mijn kind zijn om op een skelter te mogen

In principe al vanaf een jaar of twee, maar geen ieder kind is natuurlijk hetzelfde als het gaat om ontwikkeling. De vierwielers zijn verdeeld voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor hele jonge kinderen de categorie 2 jaar t/m 5 jaar, voor wat oudere kinderen de categorie 4 tot 8 jaar, en vanaf 5 jaar tot en met volwassenen.

Verschillen in designs

Trapauto’s zijn te koop in allerlei verschillende designs. Bijvoorbeeld de Jeep, deze skelter is gemaakt met een design van het automerk Jeep. De herkenbare grille van dit automerk is dan ook duidelijk terug te zien op de trapauto. Ook mooi is de Dino Tractor Blauw, deze is gebaseerd op een tractor. Het robuuste design is dan ook duidelijk terug te zien in deze vierwieler.

Een aanhangwagen zorgt voor extra plezier

Een aanhangwagen achter het vervoersmiddel zorgt ervoor dat het kindje nog meer plezier heeft. Maar dat niet alleen, ook zorgt een aanhanger ervoor dat jij er een hulpje bij hebt. Ben jij in de tuin bezig? Dan kan jouw kind bijvoorbeeld de blaadjes afvoeren, jij hebt weer iets minder werk, en jouw kind kan gewoon lekker spelen!

Plaats een reactie