Goedkope cadeautips

Je zoekt een verjaardagscadeau voor een kind maar je weet niet wat je wilt geven. De kosten wil je laag houden en tegelijk wil je iets geven waar de persoon ook iets aan heeft. Het geven van een goed cadeau is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren. Interesse en de leeftijdsgroep van de persoon waaraan je het cadeau geeft zijn erg belangrijk. Niet elk cadeau zal in de smaak vallen bij iedereen. Toch zijn er enkele cadeautips die bij de meerderheid in de smaak zullen vallen. Hier volgen enkele originele tips.

voetbalshirt

Voetbalshirt cadeau

Het afgelopen jaar is voetbalprofessional Lionel Messi uitgeroepen tot voetballer van het jaar 2015. Voor de vijfde keer heeft deze Argentijnse voetballer de Gouden Bal trofee gewonnen. Lionel Messi is op dit moment een van de beste en bekendste voetballers. Dit maakt hem een voorbeeld voor alle kinderen als jonge voetbalspelers. Een voetbalshirt van Messi in de kleuren van FC Barcelona zal daarom goed in de smaak vallen bij de meerderheid van de kinderen. Om de kosten laag te houden zal je opzoek moeten gaan naar kwalitatief goede replica shirts, zoals bij Voetbalshirtskoning.nl te verkrijgen is. Dit zijn shirts van kwaliteit, waarop alleen het merk ontbreekt. In het geval van een voetbalshirts van FC Barcelona, gaat het om het Nike logo. In andere gevallen kan het gaan om de merknaam van Adidas of Puma.

Polaroid camera

Kinderen houden van gadgets, fotografie en creativiteit. Het bewerken van foto’s en delen op diverse social media kanalen, zoals: Facebook, Twitter en Instagram. Alles wat oud is komt terug, retro is de trend – ook bij fotografie. Dit zorgt voor de terugkomst van de bekende polaroid camera in een nieuw jasje. Met een polaroid camera heb je direct een uitdraai van de foto met de fraaie retro kleurtinten. De camera’s zijn te verkrijgen in verschillende formaten en prijzen, beginnend vanaf circa 70 euro oplopend tot circa 250 euro. De bekendste is de Polaroid Z2300.

Sock Monkey waszak

Kinderen maken altijd een rommel van de was. Kleding gooien op een stapel en alle kleuren door elkaar. Met de sock monkey waszak berg je kleding stijlvol op voordat het gewassen kan woorden. De sock monkey lijkt niet op een regulier wasmand, zoals de naam zegt is het een soort grote knuffel aap. Vooral voor de aller jongste is het leuk om als cadeau te geven, waar ouders ook belang bij hebben. Een van de vele geweldige verjaardagcadeaus voor kinderen!

Plaats een reactie