Betaal je boodschappen achteraf op AH.nl

Betaal jij je boodschappen achteraf op AH.nl? Speciaal voor zakelijke klanten biedt Albert Heijn een ontzettend prettige optie. Je kunt namelijk sinds enige tijd al jouw zakelijke boodschappen niet alleen online bestellen. (uit een assortiment van liefst 28.000 producten). Maar je kunt nu ook nog eens al je boodschappen achteraf betalen. Hoe ideaal is dat? Dus niet langer zeulen met boodschappen vanaf de plaatselijke supermarkt naar kantoor. Nee! Je laat de supermarkt-producten nu gewoon bezorgen. Bij AH.nl is het zelfs zo dat wanneer je vandaag besteld, jouw boodschappen morgen al bezorgd wordt. En zoals gezegd: Het is geen enkel probleem op deze boodschappen op rekening te betalen.

Achteraf betalen

Veel bedrijven laten een of meerdere keren per week nog een personeelslid naar de plaatselijke supermarkt reizen. Maar online boodschappen doen is al veel verder dan sommige bedrijven denken. Al ruim 10.000 bedrijven bestellen inmiddels bij AH.nl. Daarbij kun je denken aan de suiker, koffie, melk, maar ook producten als broodbeleg en complete maaltijden kun je eenvoudig online bestellen. Het minimale orderbedrag is 70 euro, je betaalt ook een beetje bezorgkosten. Deze zijn afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je de boodschappen laat bezorgen. Op het moment dat de koerier komt met jouw bestelling hoef je jouw portemonnee nog niet tevoorschijn te halen. Het is bij Albert Heijn namelijk mogelijk om boodschappen op rekening te kopen. Dat is een uitkomst voor veel bedrijven. Alle producten uit de supermarkt achteraf betalen.

Hoe kun je boodschappen op rekening betalen?

Bij Albert Heijn kun je razendsnel online bestellen. Na jouw eerste of tweede bestelling weet de supermarkt namelijk erg goed wat jij nodig hebt. Je zult zien dat je de producten die jouw bedrijf veel gebruikt makkelijker te vinden zijn. Uiteraard wordt je ook op de hoogte gehouden van actuele kortingen en acties. Zo kun je met een kortingscode Allerhande Box ook een heerlijke foodbox proberen op kantoor. Dat is handig wanneer je medewerkers hebt die overwerken, maar geen trek hebben in een ongezonde pizza. De Allerhande Box bevat namelijk gezonde, gevarieerde producten waarmee je binnen 30 minuten een heerlijk gezonde maaltijd op tafel zet. Voor de Allerhande box (maaltijdbox) geldt geen minimaal bestelbedrag. Deze is al verkrijgbaar vanaf 35 euro (tijdelijk ook met een kortingscode). En ook deze Allerhande foodbox kun je, net als ander boodschappen, achteraf betalen.

Plaats een reactie