Pokemon Go nieuwe sensatie in Nederland

Eindelijk is het daar! Speelgoed dat kinderen weer de straat op brengt en de mooiste locaties laat bezoeken. En het is nog gratis ook: Pokemon Go werd vorige week met veel gejuich gelanceerd in de Verenigde Staten, en zal spoedig ook in Nederland beschikbaar zijn. Maar wat is het? Is Pokemon Go Nederland al beschikbaar? Hoe werkt het spel? Wat zijn de voordelen, en wat zijn mogelijke gevaren van dit populaire spelletje?

Wat is Pokemon Go?

Pokemon Go is een App voor Android en iPhone. Met Pokemon Go ga je weer even terug naar de jaren ’90 en ’00, de periode dat Pokemon razend populair was met onder meer het TV-programma, de Pokemon kaarten en alle andere knuffels en poppen. Het verschil met toen is dat je nu zelf de Pokemon trainer bent, en zelf op jacht moet naar verschillende wezentjes. En het mooie aan Pokemon Go is dat alle Pokemons echt bij jou in huis en op straat leven. Zodra je de App opent, bevind je je in een Google Maps achtige omgeving. Je ziet precies de straten en de parken bij jou in de buurt.

De App maakt gebruik van de camera van jouw smartphone of tablet. Op het scherm van je apparaat zie je nu naast de “normale” wereld ook een stukje “augmented” wereld. Het kan zijn dat je plots een Pikachu ziet zitten op de straat. Door er een Pokeball heen te gooien kun je het beestje vangen. Vervolgens is het jouw taak om de Pokemon te trainen en te ontwikkelen. Pokemon Go Nederland is officieel nog niet beschikbaar. Er zijn echter wel wat trucks om de App alvast te downloaden.

De voordelen van Pokemon Go

Pokemon Go lijkt op het eerste gezicht best veel voordelen te hebben. Kinderen (en volwassenen trouwens evengoed) komen weer buiten, je leert de buurt kennen, je kunt samenspelen en het is gewoon een erg leuk spel om te spelen. Toch wordt er in verschillende media ook gewaarschuwd voor mogelijke nadelen en gevaren die op de loer liggen:

De gevaren van Pokemon Go

Sommige mensen vinden dat Pokemon Go gevaarlijk is. De App zorgt ervoor dat mensen blind aflopen op Pokemons, zonder op hun omgeving te letten. Dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen in het verkeer. Ook zijn er al jongeren rondom het spoor aangetroffen, loerend naar het scherm van hun telefoon.

Wanneer het spel op een verantwoorde manier (oftewel: dat je weet wat er om je heen gebeurt) gespeeld wordt lijkt het ons vooral gewoon een heel leuk en vitaal spel! Op de pagina Pokemon Go Downloaden vind je meer informatie over hoe je het spel nu al kunt downloaden en spelen.

0 gedachten over “Pokemon Go nieuwe sensatie in Nederland”

 1. obmenblogy schreef:
  Je reactie is in afwachting van moderatie. Dit is een voorbeeld, je reactie wordt zichtbaar zodra deze is goedgekeurd.

  Компания http://obmenneg.com/ является автоматическим и круглосуточным онлайн -сервисом, который позволяет обменять средства. И для этого нет необходимости выходить из дома. Так получиться осуществить обмен между системами, банковскими картами, криптовалютами. Но самое главное, что сервис работает круглосуточно, а потому совершить операции вы можете в любой час. При помощи полной автоматизации удалось добиться важных преимуществ перед аналогичными компаниями:

  1. Все операции происходят очень быстро, включая обмен webmoney alertpay
  2. На минимальную сумму обмена влияют требования определенных платежных систем
  3. Обмен можно осуществлять в любое время: поздно ночью, либо ранним утром
  4. Из-за того, что издержки минимальны, то и комиссия взимается символическая

  Все эти преимущества создают необходимые предпосылки для того, чтобы обратиться за помощью именно в эту компанию. Так вы потеряете минимум времени и денег. Воспользуйтесь услугами компании, которая дорожит клиентами и выполняет все обязанности на высшем уровне.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *